Koncert i Skibinge Kirke med Mette Franck, harpe og Svend Melbye, fløjte

22.05.2018 kl. 19:30 - 20:30

Tirsdag d. 22. maj kl. 19.30 er der Koncert i Skibinge Kirke med Mette Franck, harpe og Svend Melbye, fløjte 
Mette Franck og Svend Melbye har spillet sammen som duo siden 1991. Gennem utallige koncerter rundt om i landet har de opbygget et stort repertoire af barokmusik, romantisk musik og nyere, spændende og klangfuld musik.De er begge fuldtidsansat i Ensemble Storstrøm, der med hjemsted på herregården Fuglsang syd for Nykøbing Falster virker i hele det tidligere Storstrøms Amts område på mange musikalske fronter. Se mere på: www.ensemblet.dk
Mette Franck er uddannet på konservatoriet i København hos Sonja Gislinge samt i Paris hos prof. Cathrine Michel. Hun aflagde diplomeksamen i 1991 og konkurrerede sig umiddelbart herefter ind i Storstrøms Kammerensemble (det nuværende Ensemble Storstrøm).Udover sit daglige virke her er Mette Franck ofte benyttet som assistent i de danske symfoniorkestre.
Svend Melbye er uddannet på konservatoriet i København hos bl.a. Toke Lund Christiansen og på Royal Academy of Music i London hos prof. Sebastian Bell. Begge steder afsluttende med en debutkoncert, hvor han også spillede på den moderne tværfløjtes forgænger i barokken: traversfløjten. Ved siden af arbejdet i Ensemble Storstrøm er Svend Melbye da også aktiv i det danske barokmusikmiljø.
De to rutinerede musikere har til lejligheden sammensat et velklingende, alsidigt og let tilgængeligt program der tager udgangspunkt i naturen netop nu!
På programmet er bl.a. et værk af den engelske komponist John Marson: ”Excursions”. Her er der ture i landskabet til fods og på cykel!Og ”Havet ved forårstide” af den japanske komponist Michio Miyagi.Et stykke af danske Friedrich Kuhlau for fløjte solo: ”I skovens dystre dyb”Og så en lille afdeling med musik af Carl Nielsen: ”Sænk kun dit hoved, du blomst”, ”Underlige aftenlufte” og den elskede ”Tågen letter”.
Programmet byder endvidere på to fine, melodiske stykker af Anders Koppel – inspireret af lyden fra en spilledåse!
Og så bliver der naturligvis lejlighed til at høre harpen folde sig ud alene i det smukke kirkerums akustik.
Der er fri entre til koncerten, som varer ca 1 time.

<- Tilbage

Skibinge Kirke

Skibinge Kirke-syd-01 01
Skibinge Kirke-syd-02 01
Skibinge Kirke-syd-03 01
Skibinge Kirke-nord-01 01
Skibinge Kirke-nord-03 01
Skibinge Kirke-nord-02
Skibinge Kirke-oest-01

Præstø Kirke

Pr-ELI-06
P4244462
Pr-ELI-04
Pr-ELI-05
P1010130
P1010131
Pr-ELI-02

Billeder

stop animering med mus over billede - klik for forstør.