Konfirmation

Lidt om de lokale forhold og konfirmandtilmelding

  • Konfirmationen finder sted på 8. klassetrin.

  • Konfirmationsundervisningen begynder den første fredag i september og foregår i kirkehuset ved siden af Præstø Kirke om fredagen fra kl. 8:00 til 9:30. 

  • Konfirmationerne finder sted den 1. lørdag og 1. søndag efter påske i Præstø kirke og den 2. søndag efter påske i Skibinge kirke.
    Man har mulighed for at vælge kirke og dato, også selvom man bor i et andet sogn og går i skole i Præstø.

  • Der kommer orienterende møder for konfirmander og deres forældre efter sommerferien. Man er altid velkommen til at kontakte præsten eller kirkekontoret for nærmere oplysninger. 

 

Hvis I ønsker, at jeres barn skal konfirmeres i Skibinge-Præstø kirker, skal tilmelding af barnet ske inden den 15. august det pågældende år. Har I fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen. 

Går jeres barn i 8. klasse på Præstø Privatskole eller Præstø Skole i Præstø, er han eller hun velkommen som konfirmand i Skibinge-Præstø kirker, også selvom I ikke skulle bo i et af sognene.

Har I spørgsmål til indskrivning og konfirmation, er I meget velkomne til at ringe til sognepræst Hans Jørgen Hovgaard Kronsgaard på telefon 6148 9110 eller til sekretær Dorte W. Schelde på kirkekontoret på telefon 5599 1306.

Konfirmationsdatoer i Præstø og Skibinge kirker - her