Konfirmation

Lidt om de lokale forhold og konfirmandtilmelding

1. Konfirmationen finder sted på 8. klassetrin.

2. Konfirmationsundervisningen begynder den første fredag i september og foregår i kirkehuset ved siden af Præstø Kirke om fredagen fra kl. 8:00 til 9:30. 

3. Konfirmationerne i 2024 finder sted den 1. lørdag og 1. søndag efter påske i Præstø kirke og den 2. søndag efter påske i Skibinge kirke. Man har mulighed for at vælge dato og kirke. Kirken vælges ved tilmelding, mens dato vælges EFTER tilmeldingen, når I modtager bekræftelse fra os. Vi bestræber os på at imødekomme jeres ønsker, men kan være nødsaget til at fordele konfirmanderne anderledes.

4. Der vil blive orienterende møder for konfirmander og deres forældre. Man er altid velkommen til at kontakte præsten eller kirkekontoret for nærmere oplysninger. 

Konfirmandtilmelding:

Online tilmelding kan foregå her.

Hvis I ønsker, at jeres barn skal konfirmeres i Skibinge-Præstø kirker, skal tilmelding af barnet ske inden den 15. august det pågældende år. Har I fælles forældremyndighed, skal I begge give samtykke til tilmeldingen. 

Går jeres barn i 8. klasse på Præstø Privatskole eller Abildhøjskolen i Præstø, er han eller hun velkommen som konfirmand i Skibinge-Præstø kirker, også selvom I ikke skulle bo i et af sognene.

Har I spørgsmål til indskrivning og konfirmation er I meget velkomne til at ringe til sognepræst Hans Jørgen Hovgaard Kronsgaard på telefon 6148 9110 eller til sekretær Dorte W. Schelde på kirkekontoret på telefon 5599 1306.

Konfirmationsdatoer i Præstø og Skibinge kirker - her